Y4PC COMPUTER EXPERTS 1000 200


הצטרפו אל +900 גולשים, המקבלים עדכונים שוטפים על תוכן עדכני ובלעדי של חדשות, מדריכים וסיקורים למחשבים ולסלולר


Joomla Extensions powered by Joobi

 

Written on 17/10/2017, 06:30 by Y4PC
how-to-change-name-on-truecaller-appTruecaller היא בין האפליקציות הפופולאריות בעולם לזיהוי מספרי טלפון, היא יכולה לזהות...
Written on 16/10/2017, 07:31 by Y4PC
how-to-delete-instagram-storyאם אתם מכורים לאינסטגרם אתם וודאי מכירים את זה שלפעמים יוצא לכם לפרסם בטעות...
Written on 15/10/2017, 06:53 by Y4PC
how-to-activate-facebook-followersאם אתם דמות ציבורית שמעניינת הרבה אנשים ודאי שולחים לכם מידי שבוע עשרות בקשות...
Written on 12/10/2017, 06:17 by Y4PC
how-to-use-mailinatorמכירים את זה שאתם מחפשים כתובת מייל קצרה עם השם שלכם אבל איכשהוא היא תמיד תפוסה...
Written on 11/10/2017, 09:17 by Y4PC
norse-cyber-attacks-mapרוצים להיות הראשונים לראות מתי מתרחשת מתקפת סייבר גדולה ? או אולי אתם רוצים...
Written on 10/10/2017, 05:57 by Y4PC
how-to-use-bluestacks-on-pcבשנים האחרונות תחום האפליקציות הולך ומתפתח בצעדי ענק, אפליקציות הן תוכנות...
Written on 09/10/2017, 06:23 by Y4PC
facebook-profile-page-and-groupבפייסבוק משתמשים מיליוני אנשים מידי יום למטרות שונות, ישנם כאלו שמשתמשים בו אך...
Written on 05/10/2017, 07:12 by Y4PC
mail-address-for-10-minutes10minute mail או בתרגום חופשי לעברית "מייל ל- 10 דקות" הוא אחד השירותים הנפוצים...
Written on 04/10/2017, 05:57 by Y4PC
how-to-use-virustotal-websiteבאינטרנט ישנם המון איומים, זה מתחיל בקבצים אשר נגועים בכל מיני סוגים של וירוסים...
Written on 03/10/2017, 06:12 by Y4PC
playerunknowns-battlegrounds-interactive-mapשחקני PUBG, פאבג, פאג או איך שתקראו לזה הקשיבו, תארו לכם שרגע לפני שאתם קופצים...

מעצבנים אתכם ? כך תחסמו אנשים בפייסבוק

אם מישהו או מישהי מהפייסבוק ממש עיצבנו אתכם בגלל תוכן שהם מפרסמים או בגלל הודעות מטרידות שהם שולחים לכם, תוכלו לחסום אותם בקלות ולמנוע מהם כל קשר איתכם בפייסבוק.

במסגרת סדרת המדריכים שלנו שעוסקת בפייסבוק, תוכלו ליהנות ממדריכים שימושיים נוספים שכתבנו עבורכם, כמו: כיצד לפרסם פוסט מבלי שהבוס שלכם יראה אותו, כיצד לדווח על פוסטים פוגעניים וטיפים לניהול קבוצה בפייסבוק.

מה קורה כאשר חוסמים מישהו בפייסבוק ?

כאשר אתם חוסמים מישהו או מישהי בפייסבוק הם לא יוכלו לעשות את הדברים הבאים: לצפות בפוסטים שלכם, לתייג אתכם בפוסטים או בתמונות, להזמין אתכם לאירועים או קבוצות מסוימות, לשלוח הודעות פרטיות ועוד..

שימו לב, גם אתם לא תוכלו לשלוח לאדם שחסמתם הודעות פרטיות או לשלוח לו בקשת חברות עד שלא תורידו ממנו את החסימה. קחו בחשבון שגם למרות שחסמתם את אותו אדם הוא עדיין יוכל לראות את התמונות, הסרטונים והפוסטים שאתם מפרסמים בקבוצות ששניכם חברים בהן. החסימה שביצעתם משפיעה רק על האינטרקציה הבין אישית ביניכם.

עוד דבר חשוב, כאשר אתם מסירים את החסימה מאדם מסוים בפייסבוק אתם לא תהפכו להיות שוב חברים שלו או שלה באופן אוטומטי. כדי להיות חברים שלהם שוב פעם, תצטרכו לשלוח להם בקשת חברות.

אז איך חוסמים מישהו או מישהו בפייסבוק ?

כדי לחסום חבר, חברה או סתם אדם זר בפייסבוק בצעו את השלבים הבאים:

1. היכנסו לאפליקציית פייסבוק --> באפליקציה היכנסו לפרופיל המשתמש שאותו תרצו לחסום --> בפרופיל המשתמש של אותו אדם שאתם מעוניינים לחסום הקליקו על סמל התפריט (שלוש נקודות לרוחב) --> בתפריט שנפתח הקליקו על האפשרות חסום.

חסימת אנשים בפייסבוק

חסימת אנשים בפייסבוק

2. כעת, תופיע הודעה אשר שואלת אתכם האם אתם בטוחים שאתם רוצים לבצע את החסימה --> הקליקו שוב על חסום.

הצלחתם לחסום את המשתמש, כעת הוא לא יכול לצפות בפרופיל שלכם אך גם אתם לא יכולים לצפות בפרופיל שלו. אם הוא ינסה להיכנס לפרופיל שלכם או אתם לשלו, תתקלו בהודעה שאומרת שהתוכן לא זמין. דרך אגב, המשתמש שחסמתם לא יקבל התראה על כך שחסמתם אותו.

ההודעה שמתקבלת כאשר האדם שחסמתם מנסה לצפות בפרופיל שלכם

ההודעה המתקבלת כאשר האדם שחסמתם מנסה לצפות בפרופיל שלכם

כיצד מבטלים את החסימה ?

אז חסמתם מישהו או מישהי בפייסבוק וכעבור זמן מה החלטתם שהגיע הזמן להסיר את החסימה, כך תעשו זאת:

1. היכנסו לאפליקציית פייסבוק --> הקליקו על סמל התפריט (שלושה קווים לרוחב).

תפריט בפייסבוק

תפריט בפייסבוק

2. בחלון ההגדרות שנפתח גוללו את המסך כלפי מטה עד שתגיעו לאפשרות אשר נקראת הגדרות חשבון.

הגדרות חשבון פייסבוק

הגדרות חשבון פייסבוק

3. בחלון הגדרות חשבון הקליקו על האפשרות חסימה.

האפשרות חסימה בהגדרות חשבון

האפשרות חסימה בהגדרות חשבון

4. בחלון חסימת אנשים גשו לשם של האדם שאותו חסמתם ולאחר מכן הקליקו על האפשרות ביטול חסימה.

ביטול חסימה של משתמש בפייסבוק

ביטול חסימה של משתמש בפייסבוק

5. לאחר מכן ייפתח חלון נוסף שישאל אתכם האם אתם בטוחים שאתם רוצים לבטל את החסימה שביצעתם ? הקליקו על בטל חסימה.

לאחר שתבטלו את החסימה, האדם שחסמתם יוכל שוב להיכנס לפרופיל שלכם, לצפות בפרסומים שלכם וליצור אתכם קשר באמצעות הודעות פרטיות. בנוסף, ייתכן שתיוגים שאותו אדם תייג אתכם בפוסטים או בתמונות מהעבר יחזרו באופן אוטומטי.

אם תרצו שוב לחסום את אותו אדם תצטרכו להמתין 48 שעות. החסימה מבטלת גם את החברות ביניכם לבין אותו אדם כך שאם תרצו לחזור ולהיות חברים שלו, תצטרכו שוב לשלוח לו בקשת חברות.