Y4PC COMPUTER EXPERTS 1000 200


הצטרפו אל +900 גולשים, המקבלים עדכונים שוטפים על תוכן עדכני ובלעדי של חדשות, מדריכים וסיקורים למחשבים ולסלולר


Joomla Extensions powered by Joobi

 

Written on 21/02/2017, 06:12 by Y4PC
gmail-two-step-verificationתארו לכם שיום אחד אתם מתחברים לתיבת הג'ימייל שלכם ופתאום מגלים שמישהו הצליח...
Written on 19/02/2017, 05:57 by Y4PC
whatsapp-two-step-verificationאם אתם מעוניינים לאבטח את חשבון הווטסאפ שלכם עוד יותר ממה שהוא מאובטח כבר...
Written on 08/02/2017, 06:16 by Y4PC
how-to-stop-hackerתיקיות שנפתחות ונסגרות, עכבר שזז על דעת עצמו, חלונות קופצים במהלך הגלישה...
Written on 06/02/2017, 05:54 by Y4PC
duckduckgo-searchגוגל Google ובינג Bing הם מנועי חיפוש גדולים ופופולאריים שרוב הגולשים בעולם משתמשים...
Written on 30/01/2017, 06:30 by Y4PC
screen-grabber-proפרסום הקלטה וצילום של מסך הן שתי פעולות מאוד נפוצות בקרב משתמשים אשר רוצים...
Written on 19/01/2017, 07:07 by Y4PC
facebook-managers-guideאם יש לכם קבוצה בפייסבוק אתם וודאי נתקלים מידי יום במקרים של משתמשים אשר עוברים...
Written on 15/01/2017, 06:27 by Y4PC
how-to-see-which-app-draining-smartphone-batteryהסוללה בסמארטפון שלכם נגמרת מהר מידי ? סביר להניח שבסמארטפון מותקנות מספר...
Written on 09/01/2017, 07:12 by Y4PC
how-to-change-theme-in-gmailרוצים להכניס קצת צבע לתיבת הג'ימייל שלכם ? לקרוא את המיילים יותר בסטייל ? במדריך...
Written on 03/01/2017, 06:40 by Y4PC
how-to-earn-money-from-youtubeהחלטתם לפתוח ערוץ ביוטיוב ולהפוך ליוטיוברים ? מזל טוב ! כל מה שאתם צריכים לעשות...
Written on 28/12/2016, 06:24 by Y4PC
how-to-open-dispute-in-paypalישנם המון אתרי קניות ברשת אשר מאפשרים לקונים לשלם באמצעות כרטיסי אשראי שונים...

רוצים קצת פרטיות בווטסאפ Whatsapp ? כך תקבלו אותה

לא אוהבים את העובדה שכל אחד מאנשי הקשר שלכם יכול לראות מתי הייתם מחוברים לווטסאפ בפעם האחרונה ? או האם קראתם את ההודעה ששלחו לכם ואם אתם מחוברים וזמינים כרגע ? במדריך הבא ננסה להחזיר לכם את הפרטיות לחשבון הווטסאפ.

ביטול אישורי קריאה, מתי בפעם האחרונה הייתם מחוברים לווטסאפ ומה הסטטוס שלכם

ישנן המון אפליקציות שיספרו לכם שהן יהפכו אתכם לבלתי נראים ובזכותן הפרטיות שלכם בווטסאפ תישמר, אך עם זאת ההתקנה של האפליקציות הללו במכשיר שלכם יכול להביא לכך שבמכשירכם יותקנו גם מספר תוכנות רוגלה או קבצים שאתם לא רוצים שיהיו בו. חוץ מזה, למה צריך אפליקציה צד שלישי כשאפשר לעשות את כל הדברים הללו דרך הגדרות החשבון של ווטסאפ.

אף אחד לא ידע אם קראתם את ההודעה או לא

נתחיל בנושא הכי חשוב בהגדרות הפרטיות והוא ביטול אישורי הקריאה. מכירים את זה שמהרגע שקראתם הודעה כלשהיא מתחיל איזה שהוא שעון חול דימיוני שממתין לתגובה שלכם ? הרי זה לא מכובד לקבל הודעה ולענות עליה אחרי שעה, שעתיים, שלוש או יותר נכון ? אז על ידי כך שתבטלו את האפשרות של אישורי קריאה, השולח לא יידע אם קראתם את ההודעה שלו או לא וכך גם לא יצפה מכם לתשובה מהירה.

דרך אגב, ברגע שתבטלו את האפשרות של אישורי הקריאה גם אתם לא תוכלו לדעת אם הנמען אליו שלחתם את ההודעה קרא את ההודעה שלכם או לא, אז קחו זאת בחשבון. המדריך מתאים גם למשתמשי האנדרואיד וגם למשתמשי האייפון.

1. היכנסו לאפליקציית הווטסאפ במכשיר שלכם --> בחלון הראשי של האפליקציה הקליקו על סמל התפריט (שלוש נקודות לאורך) --> בחרו באפשרות הגדרות.

הגדרות ווטסאפ

הגדרות ווטסאפ

2. בחלון ההגדרות בחרו באפשרות חשבון.

הגדרות חשבון

הגדרות חשבון

3. בחלון הגדרות חשבון בחרו באפשרות פרטיות.

הגדרות פרטיות

הגדרות פרטיות

4. בחלון של הגדרות פרטיות גוללו את המסך עד שתגיעו לאפשרות אישורי קריאה --> הסירו את הסימון V.

ביטול אישורי קריאה

ביטול האפשרות של אישורי קריאה

כעת אף אחד לא יוכל לראות אם קראתם את ההודעה או לא, פשוט לא יופיעו הסימנים הרגילים שמעידים על כך שקיבלתם את ההודעה וקראתם אותה.

מתי הייתם מחוברים לווטסאפ בפעם האחרונה והאם אתם זמינים כרגע ?

ברגע שלכל אחד יש את האפשרות לראות מתי הייתם מחוברים לווטסאפ, הוא גם יוכל להבין אם נתקלתם בהודעה שלו או לא. בנוסף, משתמשים יכולים לדעת גם אם אתם זמינים כרגע או לא.

לכן, אם כבר אתם רוצים פרטיות בווטסאפ אז מומלץ לבטל גם את האפשרות הזאת. שימו לב, אם תבחרו שאחרים לא יוכלו לראות את הנראה/תה לאחרונה שלכם, גם אתם לא תוכלו לראות את הנראה/תה לאחרונה שלהם.

1. הגיעו לחלון של הגדרות פרטיות, הגדרות --> חשבון --> פרטיות.

2. בחלון הגדרות פרטיות הקליקו על האפשרות נראה לאחרונה.

מתי נראיתם לאחרונה מחוברים לווטסאפ

מתי נראיתם לאחרונה מחוברים לווטסאפ

3. בחלון שנפתח יופיעו שלוש אפשרויות: - כולם, אם תבחרו באפשרות הזאת כל אחד יוכל לראות מתי הייתם מחוברים לווטסאפ.

- אנשי הקשר שלי, רק אנשי הקשר שנמצאים במכשירכם יוכלו לראות מתי הייתם מחוברים בפעם האחרונה לווסטאפ.

- אף אחד, לא אנשי הקשר ולא אנשים שאינם נמצאים באנשי הקשר לא יוכלו לראות מתי הייתם מחוברים לווטסאפ.

אם אתם מעוניינים בפרטיות מלאה, בחרו באפשרות אף אחד.

אף אחד לא יוכל לדעת מתי הייתם מחוברים

בחרו באפשרות אף אחד

כעת התאריך והשעה שבהם הייתם מחוברים לווטסאפ לא יופיעו.

מה הסטטוס שלכם ?

ביטול הסטטוס יגרום לכך שאף אחד לא יוכל לקרוא את הסטטוס בפרופיל הווטסאפ שלכם. על מנת לבטל את האפשרות שכל אחד יכול לקרוא את הסטטוס שלכם, בצעו את השלבים הבאים:

1. הגיעו שוב לחלון של הגדרות פרטיות, הגדרות --> חשבון --> פרטיות.

2. בחלון הגדרות פרטיות הקליקו על האפשרות סטטוס.

סטטוס 

סטטוס

3. גם כאן בחלון שנפתח יופיעו שלוש אפשרויות: - כולם, אם תבחרו באפשרות זאת כל אחד יוכל לקרוא את הסטטוס שלכם בווטסאפ.

- אנשי הקשר שלי, רק אנשי הקשר שנמצאים במכשירכם יוכלו לקרוא את הסטטוס שלכם.

- אף אחד, לא אנשי הקשר ולא אנשים שאינם נמצאים באנשי הקשר לא יוכלו לקרוא את הסטטוס שלכם.

אם אתם מעוניינים בפרטיות מלאה, בחרו באפשרות אף אחד.

אפשרות סטטוס בווטסאפ

מי יכול לראות את הסטטוס שלכם

כעת אף אחד לא יוכל לקרוא את הסטטוס שלכם.

אז השאלה הנשאלת היא האם באמת כדאי לבטל את כל האפשרויות הללו או שבעצם עדיף להשאיר אותן כי זה מה שמייחד את אפליקציית ווטסאפ וגורם למשתמשים להעדיף אותה על פני שאר אפליקציות המסרים.

תחשבו למשל שכולם היו מסתירים את הסטטוס שלהם, מתי בפעם האחרונה הם היו מחוברים ואם הם קראו את ההודעה או לא... אז ווטסאפ הייתה הופכת לעוד אפליקציית מסרים משעממת.

דרך אגב, את כל האפשרויות שביטלתם באמצעות המדריך הזה תוכלו להחזיר בחזרה באותה דרך.