לא כולם צריכים לדעת מתי הייתם מחוברים לאינסטגרם - כך תסתירו את סטטוס הפעילות שלכם

אינסטגרם הוסיפה לאחרונה עדכון המאפשר למשתמשים אחרים לראות מתי הייתם פעילים דרך חלון ההודעות הישירות, אפשרות אשר דומה מאוד ל- "נראה לאחרונה" של ווטסאפ. אם לא בא לכם שכל אחד שהתכתבתם איתו בעבר או כאלו שאתם עוקבים אחריהם באינסטגרם יוכלו לראות מתי הייתם מחוברים בפעם האחרונה תדעו שאתם יכולים לבטל את האפשרות הזאת בקלות. דרך אגב, למי שלא יודע אז גם בווטסאפ Whatsapp ניתן לבטל זאת.

במסגרת המדריכים השימושיים שהכנו לכם על אינסטגרם כמו כיצד להוסיף שכבת אבטחה נוספת לחשבון שלכם, כיצד לעבוד עם מספר חשבונות אינסטגרם במקביל ועוד.. במדריך הזה נלמד אתכם כיצד לקבל קצת פרטיות ולבטל את האפשרות של "סטטוס פעיל" שאינסטגרם הוסיפה והפעילה בחשבון שלכם בתור ברירת מחדל.

קצת פרטיות באינסטגרם Instagram

אז כדי לבטל את האפשרות החדשה שאינסטגרם הוסיפה לאפליקציה, בצעו את השלבים הבאים:

1. היכנסו לחשבון האינסטגרם שלכם --> באפליקציה הקליקו על סמל הפרופיל (סמל בצורת איש) --> לאחר מכן, הקליקו על סמל התפריט אשר נמצא בחלק העליון של החלון (שלוש נקודות לאורך).

הגדרות אינסטגרם

הגדרות חשבון באינסטגרם

2. בחלון ההגדרות גוללו את המסך למטה עד שתגיעו לאפשרות הצגת סטטוס פעילות, הקליקו עליה ובטלו אותה.

ביטול האפשרות הצגת סטטוס פעילות

ביטול האפשרות הצגת סטטוס פעילות

כעת אף אחד לא יוכל לראות מתי הייתם פעילים לאחרונה אך שימו לב, גם אתם לא תוכלו לראות מתי משתמשים אחרים היו פעילים. בכל שלב תוכלו להפעיל שוב את האפשרות הזאת על ידי החזרתה למצב פעיל.