הצטרפו אל +900 גולשים, המקבלים עדכונים שוטפים על תוכן עדכני ובלעדי של חדשות, מדריכים וסיקורים למחשבים ולסלולר


Joomla Extensions powered by Joobi

Written on 16/09/2021, 17:01 by Y4PC
how-to-turn-on-the-flashlight-on-your-iphone-or-ipadבעלי אייפון (iPhone) ואייפד (iPad), ידעתם שבמכשיר שלכם מסתתר פנס עוצמתי ? נורית הלד (LED) שנמצאת ליד המצלמות בגב המכשיר המשמשת כפלאש של...
Written on 14/09/2021, 05:15 by Y4PC
how-to-speech-to-text-in-google-docsלא כל כך אוהבים להקליד או אולי לא יכולים להקליד בגלל איזושהי סיבה רפואית ? רוצים לסכם הרצאות ושיעורים שלמים בקלות מבלי שתצטרכו לגעת כמעט במקלדת...
Written on 12/09/2021, 04:46 by Y4PC
how-to-hide-last-seen-on-telegram-on-android-and-iphoneאפליקציות למסרים מיידיים עוקבות אחר פעילות המשתמשים ויודעות מתי הם היו מחוברים לאפליקציה ומה הסטטוס שלהם. יש מקרים שזה מאוד נוח ושימושי, אך יש...
Written on 08/09/2021, 04:50 by Y4PC
how-to-make-your-tiktok-account-privateחשבון הטיקטוק (TikTok) שלכם מוגדר אוטומטית כחשבון ציבורי כברירת מחדל, כך שכל אחד ואחת יכולים לעקוב אחריכם, לצפות בסרטונים שלכם ולקרוא את הביו...
Written on 07/09/2021, 06:59 by Y4PC
how-to-save-videos-in-tiktok-favoritesצפיתם בכל מיני סרטונים מומלצים בטיקטוק (TikTok) ופתאום נתקלתם בסרטון שתפס לכם את העין ואתם חייבים לשמור אותו ? אין צורך להוריד את הסרטון...
Written on 05/09/2021, 06:18 by Y4PC
how-to-disable-tiktok-notifications-in-android-and-iphoneנכנסים לטיקטוק (TikTok) רק כדי לעקוב אחר הזמר, הגיימר, היוטיובר או הטיקטוקר האהוב עליכם, אבל ההתראות של האפליקציה קצת מעצבנות אתכם ? טיקטוק...
Written on 02/09/2021, 05:14 by Y4PC
how-to-find-your-location-history-on-iphone-or-ipadסקרנים לדעת באילו מקומות הייתם בשבוע שעבר ? בוודאי תשמחו לשמוע (או שלא) שהאייפון או האייפד שלכם זוכר ומתעד הכל. קצת על היסטוריית מיקומים...
Written on 30/08/2021, 04:40 by Y4PC
how-to-add-a-contact-to-favorites-on-iphoneנמאס לכם לחפש את אבא, אמא או את החבר הכי טוב שלכם ברשימת אנשי הקשר בכל פעם שאתם רוצים להתקשר אליהם ? iOS מאפשרת לכם להוסיף את אנשי הקשר שאתם...
Written on 29/08/2021, 05:45 by Y4PC
how-to-add-contact-to-favorite-list-on-galaxy-phoneלכולנו יש אדם מסוים או כמה אנשים שאנו בדרך כלל מדברים איתם בטלפון יותר מאשר עם אנשים אחרים. אז במקום להקיש את המספר או לחפש את השם שלהם...
Written on 26/08/2021, 04:42 by Y4PC
how-to-pin-and-unpin-extensions-from-google-chrome-toolbarהתקנתם תוסף חדש ושימושי בדפדפן גוגל כרום (Google Chrome) והוא לא מופיע בסרגל הכלים של הדפדפן ? או אולי יש איזשהו תוסף שאתם בכלל לא משתמשים בו...

מספיק ודי: כך תמנעו מאנשים להוסיף אתכם לקבוצות בטלגרם

תארו לכם שיום אחד אתם קמים בבוקר ומגלים שצירפו אתכם לכל מיני קבוצות מוזרות בטלגרם מבלי שהסכמתם לכך. מעבר לכך שזה חמור מאוד שצירפו אתכם לקבוצה מסוימת ללא ידיעתכם והסכמתכם, אם באחת מהקבוצות הללו נמצא איש קשר שלכם בין אם זה חבר קרוב או קולגה, הם יכולים לראות ברשימת החברים של הקבוצה שגם אתם נמצאים בתוכה.

הם מצידם יחשבו שהצטרפתם לקבוצה מרצונכם החופשי ולא ידעו שצירפו אתכם מבלי שידעתם על כך. דבר שיכול לפגוע במוניטין ובשם הטוב שלכם, במידה ומדובר בקבוצה שמשתפת תכנים פוגעניים או כזאת שמתבצע דרכה סחר בסמים למשל. כל אחד יכול להוסיף אתכם לקבוצה כלשהי בטלגרם כברירת מחדל. לכן, במדריך זה נלמד אתכם כיצד לבטל את האפשרות הזו, כך שאף אחד לא יוכל להוסיף אתכם לקבוצות וערוצים ללא הסכמתכם.

אגב, אומנם טלגרם לא מאפשרת לחסום בבת אחת את כל אנשי הקשר מלצרף אתכם לקבוצות, אך תוכלו לבחור בפינצטה את אלה שבדרך כלל מצרפים אתכם לקבוצות ורק אותם לחסום. כך תעשו זאת:

1. הפעילו את אפליקציית טלגרם במכשיר שלכם --> בחלון הראשי של האפליקציה לחצו על כפתור התפריט (שלושה קווים) שנמצא בחלק העליון של המסך --> כעת, לחצו על 'Settings'.

הגדרות טלגרם  

2. לאחר מכן, כדי לעבור להגדרות אבטחה ופרטיות לחצו על 'Privacy and Security'.

הגדרות אבטחה ופרטיות

3. הגיעו לאפשרות 'Groups' ולחצו עליה.

הגדרות קבוצות בטלגרם

4. בתפריט הקבוצות תוכלו לבחור מי יכול לצרף אתכם לקבוצות וערוצים בטלגרם: כולם (Everybody) או רק אנשי הקשר שלכם (My Contacts). סמנו את האפשרות 'My Contacts' ולחצו על סמל ה- V שמופיע בחלק העליון של המסך לאישור השינויים.

כעת, רק אנשי הקשר שלכם יוכלו להוסיף אתכם לקבוצות ולא כל אחד, כפי שהיה עד עכשיו.

אם יש אדם מסוים ברשימת אנשי הקשר שלכם שנוהג לצרף אתכם לכל מיני קבוצות בטלגרם ואתם מעוניינים לחסום אותו ספציפית, תחת 'Add exceptions' לחצו על האפשרות 'Add Users' שנמצאת ליד 'Never Allow' --> בחרו מרשימת אנשי הקשר שלכם את האדם שאתם רוצים לחסום לו את האפשרות להוסיף אתכם לקבוצות ולחצו על הסמל של ה- V (אישור).

האפשרות Always Allow מאפשרת לכם לבחור מרשימת אנשי הקשר שלכם את האנשים שאתם סומכים עליהם, ורק הם יוכלו לצרף אתכם לקבוצות השונות בטלגרם.

חסימת האפשרות להוספה לקבוצות וערוצים בטלגרם

לאחר שתשנו את ההגדרות הללו לפי העדפה אישית, תוכלו לשמור יותר על הפרטיות שלכם ואף אחד לא יוכל להוסיף אתכם לכל מיני קבוצות מוזרות שיש בטלגרם.

Comments powered by CComment