הצטרפו אל +900 גולשים, המקבלים עדכונים שוטפים על תוכן עדכני ובלעדי של חדשות, מדריכים וסיקורים למחשבים ולסלולר


Joomla Extensions powered by Joobi

Written on 23/09/2021, 04:42 by Y4PC
how-to-uninstall-multiple-apps-at-once-on-androidניסיתם פעם להסיר מספר אפליקציות בו זמנית במכשיר האנדרואיד (Android) שלכם כדי לפנות קצת מקום בזיכרון האחסון ולא הצלחתם ? זאת מפני שפשוט לא היה...
Written on 22/09/2021, 12:34 by Y4PC
how-to-disable-screensaver-in-windows10לשומר המסך המובנה במערכת ההפעלה ווינדוס (Windows) יש שני תפקידים עיקריים: הראשון הוא לשמור על הפרטיות שלכם בזמן שאתם קמים משולחן העבודה, כך שלא...
Written on 16/09/2021, 17:01 by Y4PC
how-to-turn-on-the-flashlight-on-your-iphone-or-ipadבעלי אייפון (iPhone) ואייפד (iPad), ידעתם שבמכשיר שלכם מסתתר פנס עוצמתי ? נורית הלד (LED) שנמצאת ליד המצלמות בגב המכשיר המשמשת כפלאש של...
Written on 14/09/2021, 05:15 by Y4PC
how-to-speech-to-text-in-google-docsלא כל כך אוהבים להקליד או אולי לא יכולים להקליד בגלל איזושהי סיבה רפואית ? רוצים לסכם הרצאות ושיעורים שלמים בקלות מבלי שתצטרכו לגעת כמעט במקלדת...
Written on 12/09/2021, 04:46 by Y4PC
how-to-hide-last-seen-on-telegram-on-android-and-iphoneאפליקציות למסרים מיידיים עוקבות אחר פעילות המשתמשים ויודעות מתי הם היו מחוברים לאפליקציה ומה הסטטוס שלהם. יש מקרים שזה מאוד נוח ושימושי, אך יש...
Written on 08/09/2021, 04:50 by Y4PC
how-to-make-your-tiktok-account-privateחשבון הטיקטוק (TikTok) שלכם מוגדר אוטומטית כחשבון ציבורי כברירת מחדל, כך שכל אחד ואחת יכולים לעקוב אחריכם, לצפות בסרטונים שלכם ולקרוא את הביו...
Written on 07/09/2021, 06:59 by Y4PC
how-to-save-videos-in-tiktok-favoritesצפיתם בכל מיני סרטונים מומלצים בטיקטוק (TikTok) ופתאום נתקלתם בסרטון שתפס לכם את העין ואתם חייבים לשמור אותו ? אין צורך להוריד את הסרטון...
Written on 05/09/2021, 06:18 by Y4PC
how-to-disable-tiktok-notifications-in-android-and-iphoneנכנסים לטיקטוק (TikTok) רק כדי לעקוב אחר הזמר, הגיימר, היוטיובר או הטיקטוקר האהוב עליכם, אבל ההתראות של האפליקציה קצת מעצבנות אתכם ? טיקטוק...
Written on 02/09/2021, 05:14 by Y4PC
how-to-find-your-location-history-on-iphone-or-ipadסקרנים לדעת באילו מקומות הייתם בשבוע שעבר ? בוודאי תשמחו לשמוע (או שלא) שהאייפון או האייפד שלכם זוכר ומתעד הכל. קצת על היסטוריית מיקומים...
Written on 30/08/2021, 04:40 by Y4PC
how-to-add-a-contact-to-favorites-on-iphoneנמאס לכם לחפש את אבא, אמא או את החבר הכי טוב שלכם ברשימת אנשי הקשר בכל פעם שאתם רוצים להתקשר אליהם ? iOS מאפשרת לכם להוסיף את אנשי הקשר שאתם...

ראיתי שהתחברת: כך תסתירו את ה- "נראה לאחרונה" שלכם בטלגרם

אפליקציות למסרים מיידיים עוקבות אחר פעילות המשתמשים ויודעות מתי הם היו מחוברים לאפליקציה ומה הסטטוס שלהם. יש מקרים שזה מאוד נוח ושימושי, אך יש מקרים שהמשתמשים מרגישים שזה פוגע להם בפרטיות והם לא מעוניינים שאחרים יידעו מתי הם היו מחוברים לאחרונה.

למזלנו, אותן אפליקציות מאפשרות לנו להסתיר את מצב ה- "נראה לאחרונה" שלנו, אך החיסרון בזה הוא שלאחר שתסתירו את ה- "נראה לאחרונה" שלכם, לא תוכלו לראות גם את ה- "נראה לאחרונה" של משתמשים אחרים ולדעת מתי הם היו מחוברים לאפליקציה.

במדריך זה נסביר כיצד תוכלו להסתיר את ה- "נראה לאחרונה" שלכם באפליקציית טלגרם (Telegram) המותאמת למכשירי אנדרואיד ובזאת המותאמת לאייפון ואייפד.

איך מסתירים את ה- "נראה לאחרונה" בטלגרם במכשירי אנדרואיד

1. בחלון הראשי באפליקציה, לחצו על שלושת הקווים (תפריט) שמופיעים בחלק העליון, בצד שמאל של החלון.

הגדרות טלגרם באנדרואיד

2.  בתפריט שמופיע בצד שמאל של החלון, לחצו על 'Settings'.

הגדרות Settings טלגרם

3. בחלון ההגדרות, לחצו על "Privacy and Security".

הגדרות פרטיות ואבטחה בטלגרם באנדרואיד

4. בחלון פרטיות ואבטחה, לחצו על "Last Seen & Online".

הגדרות נראה לאחרונה בטלגרם באנדרואיד

5. בהגדרות הנראה לאחרונה, תחת "?Who can see your Last Seen time" (מי יכול לראות את ה- "נראה לאחרונה" שלכם?) מופיעות 3 אפשרויות לבחירה:

- Everybody, בחירה באפשרות זו תאפשר לכל המשתמשים לראות את ה- "נראה לאחרונה" שלכם.

- My Contacts, בחירה באפשרות זו תאפשר רק לאנשי הקשר שלכם לראות את ה- "נראה לאחרונה" שלכם.

- Nobody, אם תבחרו באפשרות זו, אף אחד לא יוכל לראות את ה- "נראה לאחרונה" שלכם.

בנוסף, ב- "Add exceptions" תוכלו גם להוסיף יוצאים מן הכלל, כלומר, אנשי קשר או אפילו קבוצות שלמות שההגדרות שהגדרתם לא יחולו עליהם.

בדוגמה שלנו, בחרנו באפשרות "Nobody" מפני שאנו לא רוצים שאחרים יוכלו לראות את ה- "נראה לאחרונה" שלנו.

כיצד להסתיר את ה- "נראה לאחרונה" בטלגרם באנדרואיד

6. לאחר מכן, תקפוץ אזהרה ובה טלגרם תודיע לכם שגם אתם לא תוכלו לראות כעת את ה- "נראה לאחרונה" של משתמשים אחרים. במקום שעה ותאריך מדוייקים, יופיעו עדכונים פחות מדוייקים, כמו: "נראה לאחרונה" או "נראה לאחרונה לפני כשבוע" או "נראה לאחרונה לפני כחודש". לחצו על "OK" לאישור.

אשרו שאתם לא מעוניינים שמשתמשים אחרים בטלגרם יראו את ה- "נראה לאחרונה" שלכם ואתם לא תוכלו לראות את שלהם

איך מסתירים את ה- "נראה לאחרונה" בטלגרם באייפון ובאייפד

1. בחלון הראשי באפליקציה, לחצו על האפשרות "Settings" (סמל בצורת גלגל שיניים) שנמצאת בתפריט שמופיע בחלק התחתון של החלון. לאחר מכן, לחצו על "Privacy and Security".

הגדרות פרטיות ואבטחה בטלגרם באייפון

2. בחלון פרטיות ואבטחה, לחצו על "Last Seen & Online".

הגדרות "נראה לאחרונה" בטלגרם באייפון

3. בחלון הגדרות נראה לאחרונה ואונליין, בחרו מבין האפשרויות המופיעות מי יוכל לראות את ה- "נראה לאחרונה" שלכם: Everybody (כולם), My Contacts (רק אנשי הקשר שלכם) או Nobody (אף אחד).

גם כאן, כמו באפליקציה המותאמת למכשירי אנדרואיד, תוכלו לבחור אנשי קשר יוצאים מן הכלל שההגדרות שהגדרתם לא יחולו עליהם.

כעת, רק מי שהגדרתם יוכל לצפות ב- "נראה לאחרונה" שלכם. אם הגדרתם שאף אחד לא יוכל לצפות ב- "נראה לאחרונה" שלכם, אז גם אתם לא תוכלו לצפות ב- "נראה לאחרונה" של משתמשים אחרים בטלגרם.

Comments powered by CComment