הצטרפו אל +900 גולשים, המקבלים עדכונים שוטפים על תוכן עדכני ובלעדי של חדשות, מדריכים וסיקורים למחשבים ולסלולר


Joomla Extensions powered by Joobi

Written on 23/09/2021, 04:42 by Y4PC
how-to-uninstall-multiple-apps-at-once-on-androidניסיתם פעם להסיר מספר אפליקציות בו זמנית במכשיר האנדרואיד (Android) שלכם כדי לפנות קצת מקום בזיכרון האחסון ולא הצלחתם ? זאת מפני שפשוט לא היה...
Written on 22/09/2021, 12:34 by Y4PC
how-to-disable-screensaver-in-windows10לשומר המסך המובנה במערכת ההפעלה ווינדוס (Windows) יש שני תפקידים עיקריים: הראשון הוא לשמור על הפרטיות שלכם בזמן שאתם קמים משולחן העבודה, כך שלא...
Written on 16/09/2021, 17:01 by Y4PC
how-to-turn-on-the-flashlight-on-your-iphone-or-ipadבעלי אייפון (iPhone) ואייפד (iPad), ידעתם שבמכשיר שלכם מסתתר פנס עוצמתי ? נורית הלד (LED) שנמצאת ליד המצלמות בגב המכשיר המשמשת כפלאש של...
Written on 14/09/2021, 05:15 by Y4PC
how-to-speech-to-text-in-google-docsלא כל כך אוהבים להקליד או אולי לא יכולים להקליד בגלל איזושהי סיבה רפואית ? רוצים לסכם הרצאות ושיעורים שלמים בקלות מבלי שתצטרכו לגעת כמעט במקלדת...
Written on 12/09/2021, 04:46 by Y4PC
how-to-hide-last-seen-on-telegram-on-android-and-iphoneאפליקציות למסרים מיידיים עוקבות אחר פעילות המשתמשים ויודעות מתי הם היו מחוברים לאפליקציה ומה הסטטוס שלהם. יש מקרים שזה מאוד נוח ושימושי, אך יש...
Written on 08/09/2021, 04:50 by Y4PC
how-to-make-your-tiktok-account-privateחשבון הטיקטוק (TikTok) שלכם מוגדר אוטומטית כחשבון ציבורי כברירת מחדל, כך שכל אחד ואחת יכולים לעקוב אחריכם, לצפות בסרטונים שלכם ולקרוא את הביו...
Written on 07/09/2021, 06:59 by Y4PC
how-to-save-videos-in-tiktok-favoritesצפיתם בכל מיני סרטונים מומלצים בטיקטוק (TikTok) ופתאום נתקלתם בסרטון שתפס לכם את העין ואתם חייבים לשמור אותו ? אין צורך להוריד את הסרטון...
Written on 05/09/2021, 06:18 by Y4PC
how-to-disable-tiktok-notifications-in-android-and-iphoneנכנסים לטיקטוק (TikTok) רק כדי לעקוב אחר הזמר, הגיימר, היוטיובר או הטיקטוקר האהוב עליכם, אבל ההתראות של האפליקציה קצת מעצבנות אתכם ? טיקטוק...
Written on 02/09/2021, 05:14 by Y4PC
how-to-find-your-location-history-on-iphone-or-ipadסקרנים לדעת באילו מקומות הייתם בשבוע שעבר ? בוודאי תשמחו לשמוע (או שלא) שהאייפון או האייפד שלכם זוכר ומתעד הכל. קצת על היסטוריית מיקומים...
Written on 30/08/2021, 04:40 by Y4PC
how-to-add-a-contact-to-favorites-on-iphoneנמאס לכם לחפש את אבא, אמא או את החבר הכי טוב שלכם ברשימת אנשי הקשר בכל פעם שאתם רוצים להתקשר אליהם ? iOS מאפשרת לכם להוסיף את אנשי הקשר שאתם...

אין צורך בהסברים מיותרים - כך תשתפו את המיקום שלכם באמצעות גוגל מפות

בזכות העדכון האחרון של גוגל מפות לא תצטרכו יותר להסביר היכן אתם נמצאים או מתי אתם מגיעים. הפיצ'ר החדש של גוגל מפות מאפשר לכם לשתף את המיקום שלכם עם המשפחה או החברים בלחיצת כפתור אחת. הפיצ'ר החדש זמין גם לאנדרואיד וגם ל- iOS.

שיתוף המיקום שלכם בזמן אמת

לפני שנתחיל חשוב שתדעו שאם אתם דואגים מכך שגם אחרים יוכלו לראות היכן אתם נמצאים, אז כדאי שתפסיקו. גוגל רשמה בבלוג שלה שרק מי שבחרתם לשתף איתו את המיקום שלכם יוכל לראות זאת ולא אף אחד אחר. אז עכשיו אחרי שנרגעתם, אתם יכולים להמשיך במדריך. כדי לשתף את המיקום שלכם עם בני המשפחה או עם חברים ספציפיים תצטרכו לעשות את הדברים הבאים:

1. היכנסו לאפליציית גוגל מפות Google Maps --> לאחר מכן הקליקו על סמל התפריט (שלוש קווים לרוחב).

תפריט גוגל מפות

תפריט בגוגל מפות

2. בתפריט שנפתח בחרו באפשרות אשר נקראת שיתוף מיקום.

שיתוף מיקום

 

שיתוף מיקום

3. כעת, בחלקו העליון של החלון שנפתח הגדירו לכמה זמן אתם מעוניינים לשתף את המיקום שלכם עם החברים. האם זה למשך שעה, שעתיים או אפילו יותר ? או האם זה עד שתכבו באופן ידני את שיתוף המיקום שלכם ? אנו בחרנו באפשרות של שיתוף המיקום עד שנכבה את התכונה באופן ידני.

לאחר מכן, בחלקו התחתון של החלון בחרו את אנשי הקשר שאותם אתם מעוניינים לשתף במיקום שלכם באמצעות שליחת הודעת SMS, הודעת ווטסאפ, בחירת איש קשר מרשימת אנשי הקשר שנמצאים במכשיר שלכם, פייסבוק או באמצעות אפליקציות נוספות המופיעות ברשימה. אנחנו בחרנו לשתף את המיקום שלנו דרך אפליקציית ווטסאפ.

לאחר שהחבר שלכם יקליק על ההודעה ששלחתם, תפתח אצלו במכשיר אפליקציית גוגל מפות והיא תציג לו את המיקום המדויק שלכם.

הערה: מאיזו שהיא סיבה לא ברורה, אם תבחרו באפשרות עד שתכבה את התכונה, לא תוכלו לשתף את המיקום שלכם באמצעות הודעת SMS או אפליקציות כמו ווטסאפ ופייסבוק, אלא רק באמצעות בחירת אנשי קשר מרשימת אנשי הקשר שלכם.

בחרו לכמה זמן אתם מעוניינים לשתף את המיקום שלכם ועם מי

בחרו לכמה זמן אתם מעוניינים לשתף את המיקום שלכם ועם מי אתם מעוניינים לשתף אותו

שיתוף מיקום באמצעות ווטסאפ

כך נראה שיתוף מיקום באמצעות ווטסאפ

דרך אגב, אם תרצו לשתף את המיקום שלכם בשעת חירום כדאי שתשמשו באפליקציה של גוגל אשר נקראת Trusted Contacts.

ביטול של שיתוף המיקום

בכל שלב תוכלו להפסיק את שיתוף המיקום שלכם על ידי לחיצה על סמל האיקס אשר מופיע ליד אפשרות השיתוף.

ביטול שיתוף המיקום

ביטול שיתוף המיקום

אין ספק שכעת יהיה לכם הרבה יותר קל להסביר היכן אתם נמצאים. כפי שאמרנו גם בתחילת המדריך, לפי דברי גוגל, מי שיכול לראות את המיקום שלכם הוא רק האדם שאיתו שיתפתם זאת.

Comments powered by CComment