הצטרפו אל +900 גולשים, המקבלים עדכונים שוטפים על תוכן עדכני ובלעדי של חדשות, מדריכים וסיקורים למחשבים ולסלולר


Joomla Extensions powered by Joobi

Written on 02/12/2021, 05:47 by Y4PC
how-to-search-by-image-on-googleכולנו רגילים לחפש במנוע החיפוש של גוגל מילים, מושגים, שמות ואפילו משפטים קצרים, אבל מה ניתן לעשות במקרים שבהם אנחנו רוצים לקבל מידע על תמונה...
Written on 01/12/2021, 05:12 by Y4PC
how-to-enable-anonymous-posts-on-facebookפייסבוק (Facebook) מאפשרת למשתמשים לפרסם פוסטים אנונימיים בקבוצות, כך שחוץ מהמנהלים והמגשרים, אף חבר בקבוצה לא יוכל לדעת מי פרסם את הפוסט...
Written on 28/11/2021, 06:25 by Y4PC
how-to-post-anonymously-in-a-facebook-groupיש משתמשים שנמנעים מלפרסם פוסטים בקבוצות מסוימות שהם חברים בהן בפייסבוק (Facebook) רק כי הם לא רוצים שיידעו שהם אלה ששאלו את השאלה או מביעים את...
Written on 24/11/2021, 05:54 by Y4PC
how-to-go-live-on-facebookפייסבוק (Facebook) מאפשרת למשתמשיה לשדר שידורים חיים מהפרופיל האישי, מהדף העסקי ואפילו בתוך קבוצה שהם מנהלים או חברים בה. זה מאוד פשוט וקל...
Written on 23/11/2021, 06:10 by Y4PC
how-to-position-images-in-microsoft-wordלהוסיף תמונות וצורות למסמך וורד (Word) זה מאוד קל ופשוט, אבל למקם אותם במקום ספציפי במסמך ולגרום להם להישאר שם, זה כבר סיפור אחר ולעיתים גם יכול...
Written on 18/11/2021, 05:47 by Y4PC
how-to-find-hidden-apps-on-androidחושדים שיש אפליקציה או תהליך מסוים שמותקנים במכשיר האנדרואיד (Android) שלכם ורצים ברקע מבלי שאתם יודעים על כך ? למזלנו, אנדרואיד מאפשרת למשתמשים...
Written on 17/11/2021, 06:13 by Y4PC
how-to-hide-your-whatsapp-status-from-specific-friendsאם אתם מהמעטים שעדיין מפרסמים סטטוסים בוואטסאפ (Whatsapp), אתם בוודאי גם יודעים שאת הסטטוסים שאתם מפרסמים, כל אנשי הקשר שלכם יכולים לראות. כן,...
Written on 14/11/2021, 06:13 by Y4PC
how-to-delete-all-emails-in-gmailתיבת הדואר הנכנס שלכם עמוסה במיילים ישנים או כאלה שאתם לא צריכים ואתם מעוניינים למחוק אותם כדי לפנות קצת מקום ? ג'ימייל מאפשרת למחוק את כל...
Written on 11/11/2021, 05:41 by Y4PC
spear-phishing-explainedעולם אבטחת המידע והסייבר מלא במושגים ומילים שלא כולם מבינים - במיוחד אלה שאין להם רקע בתחום. אחת המילים הנפוצות שלצערנו אנו שומעים עליה כמעט...
Written on 10/11/2021, 05:26 by Y4PC
how-to-attach-photos-in-gmailג'ימייל (Gmail) מאפשרת להוסיף תמונות למיילים בשתי צורות שונות: הראשונה היא על ידי הוספת התמונה לגוף המייל. כלומר, לחלונית שבה מופיע התוכן של...

איך מבטלים התראות על הצטרפות של אנשי קשר חדשים לטלגרם

בזמן האחרון, שמנו לב שכמה מאנשי הקשר שלנו הצטרפו לאפליקציית המסרים המיידיים הפופולרית טלגרם (Telegram). זה משמח אותנו מאוד לראות שיותר ויותר אנשים מתחילים להבין את היתרונות של האפליקציה ועד כמה היא שימושית. עם זאת, זה קצת מעצבן לקבל התראה מהאפליקציה בכל פעם ש- "משה הספר" או "יניב המפעיל" הצטרפו אליה.

טלגרם שולחת התראות בכל פעם שמישהו מאנשי הקשר שלכם מצטרף לאפליקציה כברירת מחדל וכדי להפסיק את זה, תצטרכו להפוך את ההגדרה הזו ללא פעילה דרך הגדרות ההתראות בטלגרם. במדריך זה, נסביר כיצד לעשות זאת באפליקציה המותאמת למכשירי אנדרואיד ובזאת המותאמת לאייפון ואייפד.

איך מפסיקים לקבל התראות על הצטרפות של אנשי קשר לטלגרם באייפון או באייפד

אם יש ברשותכם מכשיר אייפון (iPhone) או אייפד (iPad), עקבו אחר השלבים הבאים:

1.הפעילו את אפליקציית טלגרם --> בתפריט שמופיע בחלק התחתון, בחלון הראשי, לחצו על "Settings" (הגדרות) --> לאחר מכן, לחצו על "Notifications and Sounds" (התראות וצלילים).

הגדרות התראות וצלילים בטלגרם

2. לחצו על הכפתור שנמצא ליד האפשרות "New Contacts" והפכו אותה ללא פעילה (הכפתור יהפוך מירוק לאפור).

ביטול שליחת התראות בטלגרם באייפון בכל פעם שאיש קשר חדש מצטרף לאפליקציה

כעת, לא תקבלו יותר התראות בכל פעם שמישהו מאנשי הקשר שלכם יצטרף לטלגרם.

איך מפסיקים לקבל התראות על הצטרפות של אנשי קשר לטלגרם במכשירי אנדרואיד

אם אתם מחזיקים מכשיר אנדרואיד של סמסונג, שיאומי, ASUS, OPPO, LG, וואן פלוס, נוקיה וכו', ואתם מעוניינים להפסיק את ההתראות שאתם מקבלים מטלגרם בכל פעם שמישהו מאנשי הקשר שלכם מצטרף לאפליקציה, עקבו אחר השלבים הבאים:

1. בחלון הראשי באפליקציה, לחצו על שלושת הקווים שנמצאים בחלק העליון של החלון.

לחצו על שלושת הקווים בטלגרם כדי להיכנס להגדרות

2. בתפריט, לחצו על "Settings".

הגדרות טלגרם באנדרואיד

3. לחצו על "Notifications and Sounds".

הגדרות התראות וצלילים באפליקציית טלגרם באנדרואיד

4. לחצו על הכפתור שנמצא ליד האפשרות "Contact joined Telegram" והפכו אותה ללא פעילה (הכפתור יהפוך מכחול לאפור).

. ביטול שליחת התראות על הצטרפות של אנשי קשר בטלגרם לאנדרואיד

עכשיו, לא תקבלו התראות בסמארטפון בכל פעם שמישהו מאנשי הקשר שלכם יצטרף לטלגרם.

Comments powered by CComment