הסוד של ONE UI 8: כך תיצרו אלבום תמונות פרטי מוגן בסיסמה

תדמיינו לרגע שתמונה או סרטון אישי שלכם, כזה שאתם שומרים רק לעצמכם, איכשהו מוצאים את דרכם החוצה מהמכשיר שלכם ומגיעים לידיים הלא נכונות. בעידן שבו הסמארטפון הפך לארכיון של החיים שלנו, הפרטיות הפכה לחשובה יותר מאי פעם.

רבים מאיתנו שומרים בטלפון רגעים אישיים, משפחתיים או מקצועיים שלא נועדו לעיניים זרות, אך הגלריה הרגילה לא תמיד מספקת את ההגנה הנדרשת. בדיוק בשביל זה סמסונג הוסיפה ל- One UI 8 פתרון אלגנטי ושימושי במיוחד: אלבום תמונות פרטי שנשמר בתוך אפליקציית הגלריה ומוגן בסיסמה, שמאפשר לשמור את הרגעים האישיים באמת – רק לעצמכם.

 

את האלבום הזה תוכלו לפתוח רק באמצעות זיהוי פנים, דפוס או הקלדת הסיסמה שהגדרתם לפתיחת מכשיר הגלקסי שלכם – במידה והגדרתם. אם לא, אנו ממליצים לכם להגדיר כעת.

מעבדות הגלריה של סמסונג

משתמשים רבים אינם יודעים שבאפליקציית הגלריה של סמסונג מסתתרת אפשרות סודית שנקראת "מעבדות גלריה" (Gallery Labs). מדובר באזור ניסיוני שמיועד בעיקר לחובבי צילום ולמשתמשים מתקדמים, אך גם משתמשים מתחילים יכולים למצוא שם לא מעט אפשרויות מעניינות – כמו זו שנציג בהמשך.

ב- "מעבדות גלריה" אפשר למצוא תכונות, הגדרות מתקדמות וכלים שלא זמינים בתפריט של הגלריה, כמו שיפור איכות התצוגה, שליטה חכמה בעיבוד תמונה, ניהול יעיל יותר של מדיה – והחל מ- ONE UI 8, ניתן למצוא גם את האפשרות "אלבום פרטי" "Private album".

כדי להציג את האלבום הפרטי החדש, קודם תצטרכו להפעיל את "מעבדות גלריה". אנו ממליצים להיעזר במדריך להצגת "מעבדות גלריה" שפרסמנו, שמסביר שלב-אחר-שלב כיצד להפעיל את האפשרות במכשירי הגלקסי של סמסונג.

הפעלת "אלבום פרטי"

לאחר שהפעלתם את מעבדות הגלריה, חזרו להגדרות הגלריה ולחצו על האפשרות "Gallery Labs" שנמצאת בחלק התחתון של החלון.

מעבדת גלריה

בחלון "Gallery Labs" הפעילו את האפשרות "Private album".

הפעלת אלבום פרטי

כעת, סיגרו את אפליקציית הגלריה והפעילו אותה מחדש, כדי שכל השינויים שביצעתם ייכנסו לתוקף.

העברת תמונות וסרטונים לאלבום הפרטי

לאחר שהפעלתם את האלבום הפרטי, הוא יופיע בהגדרות הגלריה.

חזרו לגלריה שלכם וסמנו את כל התמונות והסרטונים שתרצו להעביר לאלבום הפרטי המוגן בסיסמה.

לאחר מכן, לחצו על האפשרות "עוד" (סמל בצורת שלוש נקודות) שנמצאת בפינה השמאלית התחתונה של החלון.

בתפריט שנפתח, בחרו באפשרות "Move to private album" (העברה לאלבום פרטי).

העברה לאלבום פרטי

כעת, התמונות והסרטונים שבחרתם יועברו לאלבום הפרטי.

כדי לצפות בתמונות והסרטונים שהעברתם לאלבום הפרטי, חזרו לגלריה ולחצו על האפשרות "תפריט" (שלושה קווים) שנמצאת בפינה השמאלית התחתונה של החלון.

תפריט בגלריה

בתפריט שנפתח, לחצו על האפשרות "Private album".

כניסה לאלבום הפרטי בגלקסי

כעת, תצטרכו לעבור זיהוי פנים או לצייר דפוס או להקליד את הסיסמה שהגדרתם לפתיחת המכשיר שלכם.

לאחר שתזדהו, האלבום הפרטי ייפתח והתמונות והסרטונים שהעברתם אליו יופיעו בתוכו.

אולי יעניין אותך גם

 
דילוג לתוכן