הצטרפו אל +900 גולשים, המקבלים עדכונים שוטפים על תוכן עדכני ובלעדי של חדשות, מדריכים וסיקורים למחשבים ולסלולר


Joomla Extensions powered by Joobi

Written on 02/12/2021, 05:47 by Y4PC
how-to-search-by-image-on-googleכולנו רגילים לחפש במנוע החיפוש של גוגל מילים, מושגים, שמות ואפילו משפטים קצרים, אבל מה ניתן לעשות במקרים שבהם אנחנו רוצים לקבל מידע על תמונה...
Written on 01/12/2021, 05:12 by Y4PC
how-to-enable-anonymous-posts-on-facebookפייסבוק (Facebook) מאפשרת למשתמשים לפרסם פוסטים אנונימיים בקבוצות, כך שחוץ מהמנהלים והמגשרים, אף חבר בקבוצה לא יוכל לדעת מי פרסם את הפוסט...
Written on 28/11/2021, 06:25 by Y4PC
how-to-post-anonymously-in-a-facebook-groupיש משתמשים שנמנעים מלפרסם פוסטים בקבוצות מסוימות שהם חברים בהן בפייסבוק (Facebook) רק כי הם לא רוצים שיידעו שהם אלה ששאלו את השאלה או מביעים את...
Written on 24/11/2021, 05:54 by Y4PC
how-to-go-live-on-facebookפייסבוק (Facebook) מאפשרת למשתמשיה לשדר שידורים חיים מהפרופיל האישי, מהדף העסקי ואפילו בתוך קבוצה שהם מנהלים או חברים בה. זה מאוד פשוט וקל...
Written on 23/11/2021, 06:10 by Y4PC
how-to-position-images-in-microsoft-wordלהוסיף תמונות וצורות למסמך וורד (Word) זה מאוד קל ופשוט, אבל למקם אותם במקום ספציפי במסמך ולגרום להם להישאר שם, זה כבר סיפור אחר ולעיתים גם יכול...
Written on 18/11/2021, 05:47 by Y4PC
how-to-find-hidden-apps-on-androidחושדים שיש אפליקציה או תהליך מסוים שמותקנים במכשיר האנדרואיד (Android) שלכם ורצים ברקע מבלי שאתם יודעים על כך ? למזלנו, אנדרואיד מאפשרת למשתמשים...
Written on 17/11/2021, 06:13 by Y4PC
how-to-hide-your-whatsapp-status-from-specific-friendsאם אתם מהמעטים שעדיין מפרסמים סטטוסים בוואטסאפ (Whatsapp), אתם בוודאי גם יודעים שאת הסטטוסים שאתם מפרסמים, כל אנשי הקשר שלכם יכולים לראות. כן,...
Written on 14/11/2021, 06:13 by Y4PC
how-to-delete-all-emails-in-gmailתיבת הדואר הנכנס שלכם עמוסה במיילים ישנים או כאלה שאתם לא צריכים ואתם מעוניינים למחוק אותם כדי לפנות קצת מקום ? ג'ימייל מאפשרת למחוק את כל...
Written on 11/11/2021, 05:41 by Y4PC
spear-phishing-explainedעולם אבטחת המידע והסייבר מלא במושגים ומילים שלא כולם מבינים - במיוחד אלה שאין להם רקע בתחום. אחת המילים הנפוצות שלצערנו אנו שומעים עליה כמעט...
Written on 10/11/2021, 05:26 by Y4PC
how-to-attach-photos-in-gmailג'ימייל (Gmail) מאפשרת להוסיף תמונות למיילים בשתי צורות שונות: הראשונה היא על ידי הוספת התמונה לגוף המייל. כלומר, לחלונית שבה מופיע התוכן של...

מטרידים אתכם ? כך תחסמו אנשים באפליקציית טלגרם באנדרואיד וב- iOS

משתמש כלשהו שאתם לא מכירים מטריד אתכם בטלגרם ? או אולי מדובר באיש קשר שאתם כן מכירים אבל כזה שאתם לא מעוניינים לקבל ממנו הודעות וגם רוצים למנוע ממנו גישה למידע שנמצא בפרופיל שלכם, כמו הביו למשל או מתי נראיתם מחוברים לאחרונה ?

במדריך זה נסביר כיצד לחסום משתמשים בטלגרם גם באפליקציה המותאמת למכשירי אנדרואיד וגם בזו המותאמת לאייפון ולאייפד.

איך חוסמים משתמשים באפליקציית טלגרם באנדרואיד

אז אם החלטתם שאתם רוצים לחסום איש קשר שאתם מכירים או כזה שלא, עקבו אחר השלבים הבאים:

1. הפעילו את אפליקציית טלגרם --> בחלון הראשי באפליקציה, לחצו לחיצה ארוכה על חלון השיחה (צ'אט) שבו אתם מתכתבים עם האדם שאתם מעוניינים לחסום.

לחצו לחיצה ארוכה על חלון הצ'אט של האדם שאתם מעוניינים לחסום בטלגרם

2. לחצו על שלוש הנקודות (תפריט) שמופיעות בחלק העליון של המסך --> בתפריט שנפתח, לחצו על "Block user".

חסימת משתמשים באפליקציית טלגרם באנדרואיד

3. סמנו את התיבה "Report spam" אם אתם מעוניינים גם לדווח לטלגרם על המשתמש כאחד שמפיץ ספאם. סמנו את התיבה "Delete this chat" אם אתם מעוניינים גם למחוק את חלון השיחה שבו התכתבתם עם האדם שאתם מעוניינים לחסום --> לחצו על "BLOCK USER" כדי לחסום אותו.

דיווח על ספאם, מחיקת הצ'אט וחסימת האדם בטלגרם

כעת, האדם חסום ולא יוכל לשלוח לכם הודעות או לצפות במידע שמופיע בפרופיל שלכם בטלגרם.

איך חוסמים משתמשים בטלגרם באייפון או באייפד

אם יש ברשותכם מכשיר אייפון או אייפד ואתם מעוניינים לחסום מישהו בטלגרם, סדר הפעולות הוא קצת שונה מהאפליקציה המותאמת למכשירי אנדרואיד. עקבו אחר השלבים הבאים:

1. בחלון הצ'אט שבו אתם מתכתבים עם האדם שאתם מעוניינים לחסום, לחצו על שם המשתמש שלו שמופיע בחלק העליון.

לחצו על שם המשתמש של האדם שאתם מעוניינים לחסום בטלגרם

2. בתפריט שמופיע בחלק העליון של החלון, לחצו על האפשרות "More".

לחצו על האפשרות More בטלגרם באייפון

3. לחצו על "Block User".

חסימת משתמש באפליקציית טלגרם באייפון

4. בתפריט שנפתח בחלק התחתון של המסך, לחצו על "Block" כדי לאשר את החסימה.

כעת, טלגרם תחסום את האדם שביקשתם לחסום והוא ולא יוכל יותר לשלוח לכם הודעות או לצפות במידע שמופיע בפרופיל שלכם בטלגרם.

Comments powered by CComment